Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την εταιρία SOLCORE Κ&Α Καλατούδης Ο.Ε.

Η SOLCORE ιδρύθηκε το 2009 από νέους ανθρώπους που φέρουν εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο χώρο των ηλεκτρικών ταχυθερμαντήρων νερού αλλά και σε ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας.

Σήμερα, με τις γνώσεις που έχουμε συσσωρεύσει από τη συνεχή έρευνα και ενημέρωση πάνω στο κομμάτι της εξοικονόμησης, διαθέτουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα, προσφέροντας εγγύηση καλής λειτουργίας και άψογη τεχνική υποστήριξη.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ηλεκτρική ενέργεια ανέκαθεν αποτελούσε και θα αποτελεί την κυριότερη και καθαρότερη μορφή ενέργειας για την κάλυψη των βασικότερων αναγκών στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο.

Στη SOLCORE έχουμε υιοθετήσει τεχνικές και τεχνολογίες για την βελτιστοποίηση του τρόπου διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας πετυχαίνοντας την μέγιστη αποδοτικότητα με την ελάχιστη κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Οι ταχυθερμαντήρες SOLCORE έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας μας σε συνεργασία με τα τμήματα ανάπτυξης εταιριών που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του ταχυθερμαντήρα για περισσότερο από 30 χρόνια. Η τελική συναρμολόγηση των προϊόντων μας πραγματοποιείται σύμφωνα με τις νεότερες προβλεπόμενες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Στη SOLCORE με σεβασμό προς το περιβάλλον σας εξοικονομούμε:

έως 80% ηλεκτρικό ρεύμα

έως 50% νερό

Με αποδοτικότητα που αγγίζει το 100%

Σας προσφέρουμε:

ανώτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή

εύκολη χρήση και υψηλή τεχνολογία

εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση

πρωτοποριακό σχεδιασμό και άψογο φινίρισμα